Vihdoin sain aikaiseksi ensimmäiset pippi-sukat.

Ohje n.5 vuotiaan sukkiin.Luo 40 silmukkaa. Kudo valkoisella langalla n. 5 cm 2 oikein, 2 nurin. Sen jälkeen 5 kerrosta oikein valkoisella värillä.

Sitten alkaa kuvioneule joka on aina 3 kerrosta. Nyt kudot ensimmäisen kerroksen joka toisen punaisella värillä ja joka toisen valkoisella värillä oikein. 2 kerros aina oikein koko kerros punaisella. 3 kerros samoin kuin 1 kerros. Mutta muista kutoa samalla tavalla jos aloitit kerroksen punaisella myös samalla tavalla 3 kerros.

Sitten kudot 8 kerrosta suoraa valkoisella.

Sitten kuvioneule 3 kerrosta sinisellä.

Sen jälkeen 5 kerrosta suoraa valkoisella.

Sitten valkoisella resoria 2 oikein, 2 nurin. Ensimmäisellä kerroksella resorin alkaessa kavenna niin että joka puikolla on 8 silmukkaa . Sen jälkeen tee normaali kantapää valkoisella. Kantapään kavennuksien jälkeen pidä huoli että sinulla on 2 puikolla 10 silmukkaa ja 2 :lla 8 silmukkaa. Kun kantapää kavennukset ovat valmiit aloita taas punaisella mallineule. Tämän jälkeen kudo valkoisella 8 kerrosta suoraa sen jälkeen 3 mallikerrosta sinisellä .Kudo taas suoraa valkoisella 8 kerrosta. Sen jälkeen 3 kerrosta punaisella kuviota. Tämän jälkeen voit kaventaa valkoisella normaalin loppukavennuksen riippuen lapsen jalan koosta.

Toivottavasti ohjeesta on apua. Loppujen lopuksi helpoimpia malleja.

 

peppisukat%20003-normal.jpg