juusto%20002-normal.jpg

Tein tämän kakun gluteenittomana, liivatteettomana sekä munattomana.

1 paketti gluteenittomia digestive-keksejä

150 gr voita

1 purkki mascarpane juustoa

1 purkki mango tuorejuustoa

2 dl vispikermaa

2 purkkia säilyke mangoja

1,5 dl hyytelösokeria

Murskaa aluksi keksit kakkuvuuan pohjalle. Lisää päälle sulatettu voi. Vispaa kerma ja lisää sen joukkoon mascarpanejuusto sekä mango- tuorejuusto.Levitä seos keksien päälle. Tämän jälkeen laita pohja hetkesi pakkaseen kovenemaan.

Kun pohja on koventunut viipaloi valutetetut sekä viipaloidut mangoviipaleet keksien päälle.

Laita purkeista tullut mangomehu sekä hyytelösokeri kattilaan. Lämmitä ja sekoita seosta mutta älä kuitenkaan keitä sitä.

Anna seoksen jäähtyä kattilassamutta älä anna sen kovettua liikaa. Kaada seos hiukan jäähdyttyä kakun päälle. Anna kakun hyytelöityä jonkun aikaajääkaapissa ennen tarjoilua ja että myös pohja kerkiää sulaa. Itse laitoin mangojen päälle vähän nopparelleja koristeeksi myös punaiset säilyke kirsikat sopisivat hyvin.