ruoka%20015-normal.jpg

1/2 l maitoa

2 1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 tl suolaa

2 munaa

2 rkl sulatettua margariinia

        Valkosuklaa-mustikkarahka

1 tlk maitorahkaa

1 tkl vaniljarahkaa

2 dl mustikoita

1 rkl sokeria

50 gr valkoista leivontasuklaata sitruuna

 

Vatkaa maidon joukkoon jauhot ja taikinan turvota ainakin 1/2 tuntia.

Lisää suola ja vatkaa munat taikinaan yksitellen. Lisää lopuksi juokseva rasva.

Kuumenna iso paistinpannu ja voitele rasvalla. Levitä taikinaa kerralla 1/2 dl pannulle. Kallistele paistinpannua, jotta taikina leviää ohueksi kerrokseksi. Käännä kun pinta on hyytynyt. Pidä letut folioon käärittynä.

Sekoita rahkat keskenään ja sekoita joukkoon kohmeiset mustikat. Mausta sokerilla. Rouhi suklaa veitsellä ja lisää rahkan joukkoon. Tarjoa letutttujen kanssa valkosuklaamustikkarahkatäytettä.

Suosittelen maistamaan!!!