pannukakku%20014-normal.jpg

2 rkl hasselpähkinärouhetta

1 - 2 omenaa

1 rkl voita tai 1 - 2 rkl juoksevaa hunajaa

1 dl valion vanhanajan vaniljakastiketta

1 purkki maustettu tiramisu rahka

Paahda pähkinärouhe kuivalla puhtaalla pannulla keskilämmöllä. Ota rouhe pannulta ja jäähdytä. Kuori ja kuutioi omenat. Kuullota omenakuutioita rasvassa, kunnes ne pehmiävät hiuka. Mausta hunajalla. Jäähdytä haaleaksi. Vaahdota vaniljakastike. Lusikoi omenakuutiot jälkiruoka kulhoihin. Laita päälle tiramisurahka ja sen päälle vaniljavaahto. Koristele pähkinärouheella.

Itse jouduin laittaa mantelirouhetta kun ei meidän lähikaupasta löytynyt hasselpähkinä rouhetta. Sekin kävi hyvin.