p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%20003-normal.j

Pohja    

150 gr diggestive-keksejä

75 gr margariinia

Täyte

4 dl vispikermaa

2 dl sunnuntai-kasvisrasvavispiä

1/dl ruokosokeria

350 gr tummaa suklaata

 

Laita leivinpaperi kakkuvuuan pohjalle, jossa on irrottettavat reunat. Murskaa keksit vuuan pohjalle. LIsää niiden päälle sulatettu rasva.

Vispaa vispikerma sekä kasvisrasvavispi, moleemat omissa kulhoissa. Sekoita sen jälkeen ne yhteen. Lisää joukkoon ruokosokeri sekä sulatettu suklaa. Itse korvasin noin 50 gr suklaasta appelsiinin makuisella suklaalla.

Tämä jälkeen lisää seos keksin murujen päälle tasaisesti. Itse tein tämän edellispäivänä, sai olla yön yli jääkaapissa. 

Ennen tarjoulua irroita vuuan reunat  ja siirrä kakku tarjoululautaselle.Leivinpaperi irtoaa alta tosi hienosti. Siisti kakun reunat. Laita päälle esim. vadelmia sekä raasta esim appelsiinisuklaata koristeeksi.

Voit tehdä tämän gluteenittomana, vaihda vain keksit gluteenittomiksi.

Sopii myös kasvissyöjälle koska ei ole liivatetta.

Kakku on pääsäisenä testattu ja hyväksi todettu !  SUOSITTELEN !

Ohje on otettu netistä.