piirakka%20001-normal.jpg

2 valmista pakettia voitaikinaa

7 munaa

300 gr palvikinkkua

juustoa esim. edam 

jauh.pippuria

suolaa

sipulia esim ruohosipulia

Kauli toinen voitaikina. Laita se piirakkavuokaan niin että se tulee reunoille asti. Laita taikinan päälle kinkun siivuja, saavat tulla päällekkäin. Kinkun päälle rikot 7 munaa, ne laitetaan kinkun päälle yksitellen. Riko haarukalla jokainen munan keltuainen.Munia ei sekoiteta keskenään vaan ne ovat jokainen yksikseen kinkun päällä. Munien päälle laitetaan raastettu juusto noin 200 gr. Juuston päälle laitetaan pippuri ja suola, sitten silputtu sipuli. Lopuksi kaulitaan toinen voitaina ja se laitetaan kanneksi. siisti reunat ja ylijäävästä voitaikinasta voit tehdä päälle koristeita.

Tee haarukalla kanteen reikiä.

Voitele kanamunalla ja paista 200 astetta noin 30 min.

Ohje on televisiosta Siken ruokaa.