ty%C3%B6v%C3%A4enopisto%20039.jpg

200 gr voita

200 gr tummaa suklaata

2 dl sokeria

4 kananmunaa

3,5 dl vehnäjauhoja

rasvaa ja korppujauhoja vuokaan

Säädä uuni 220 asteeseen. Voitele ja jauhota pyöreä irtopohjavuoka. Sulata suklaa ja voi vesihauteesssa. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita vähän jäähtynyt suklaa-voiseos muna-sokeriseokseen. Sekoita vehnäjauhot varoen joukkoon. Kaada taikina vuokaan ja nosta uunin keskitasolle. Paista kakkua 12-15 minuuttia. Kakun kuuluukin jäädä löysäksi keskeltä. Kumoa kakku vadille. Itse paistoin 15 minuuttia mikä oli omalla uunilllani liikaa olisi saanut jäädä löysemmäksi.

Ohje on Vappu Pimiän julkaisema.