Tämä ei pääse tässä oikeuksiinsa koska pakastin tämän eikä päälle tulevia granaattiomenoita voi pakastaa.
Kakkupohja 10 digestivekeksiä
100 gr voisulaa
1 tkl kanelia
Täyte
3 dl kermaa
200 gr maustamatonta tuorejuustoa
3 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
Pinnalle granaattiomenan siemeniä + 1/2 dl pistaasipähkinöitä rouhittuna
Murskaa keksit ja lisää joukkoon voisula ja kanelia. Voitele irtopohja vuoka ja painele keksiseos vuokaan. Vatkaa kerma. Sekoita keskenään tuorejuusto, tomusokeri,vaniljasokeri, kardemumma ja kermavaahto.
Levitä täyte pohjan päälle ja laita vuoka pakastimeen noin 4 tunniksi. Ota juustokakku huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Ripottele juustokakun päälle granaattiomenan siemeniä ja pistaasipähkinärouhetta.
Kakku on todella kaunis valmiina.
Kommentit